Timmerman

NIEUWBOUW, ONDERHOUD EN RENOVATIE

Op zoek naar een timmerman? Brinkman Betimmeringen is niet alleen uw houtbewerkingspecialist binnenshuis, maar kan ook al uw projecten buitenshuis met veel vakkundigheid realiseren.

Denk daarbij aan het maken van een schitterende veranda, het plaatsen van een nieuwe voordeur, onderhoud aan kozijnen of het vervangen van boeiboorden. Alles in en om het huis kunnen wij bouwen, onderhouden en renoveren. Leg uw project aan ons voor en wij zullen u een passende oplossing voorleggen, zodat ook de buitenkant van uw paleis weer decennia lang goed in het hout zit. Of u nu een hele nieuwe keuken wilt, een badkamermeubel, een kledingkast of een kantoor op zolder, schakel gerust de hulp in van een timmerman. Voor al uw timmerwerk op maat bent u bij Brinkman Betimmeringen aan het juiste adres! Niets is onmogelijk en het eindresultaat altijd even verbluffend.

VCA-certificaat

Timmerman zijn is een vak. Daarom werken we alleen met gecertificeerde timmermannen. Wij vinden het belangrijk dat alle projecten op een veilige, gezonde en milieuvriendelijk wijze worden uitgevoerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Hiermee leggen wij de basis om elke dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. De vakmannen beschikken over een VCA-diploma zodat de totale bedrijfsvoering bewust omgaat met veiligheid voor de omgeving en voor onszelf. Jaarlijks vindt er een externe toetsing plaats op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook wordt onze werkplaats uitstekend onderhouden.

Door vakmanschap, meer dan 30 jaar ervaring en passie voor houtbewerking hebben wij al veel wensen kunnen realiseren. Combineer uw wensen met onze ontwerp ervaring en wij leveren uw droommeubel. U bent verzekerd van een uitstekend advies en een goed eindresultaat. Verder kunt u ons inschakelen voor onder andere raamkozijnen, maatwerk meubels, schuifdeuren, boekenkasten en stuurhutten.

Contactgegevens

Telefoon: 0621262763
Email: info@brinkmanbetimmeringen.nl

Bedrijfsgegevens

Adres: Meidoornlaan 23, 3319 HP Dordrecht
KvK: 
BTW: 

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
 8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
chevron-down