Meubelmaker

MEUBELMAKER EN INTERIEURDESIGN

Op zoek naar een meubelmaker in Dordrecht en omgeving? Brinkman Betimmeringen is uw adres voor woningverbetering en oplossingen op maat. Wij maken meubels die voldoen aan de specifieke wensen en ideeën van de klant.

De juiste kast bespaart u veel ruimte, de juiste meubels creëren juist veel ruimte. U geeft aan wat de uitdaging is en wij verzorgen een passende oplossing tegen een zeer scherp tarief.

Interieurbouw: van ontwerp tot realisatie

Wilt u unieke meubels toevoegen aan uw interieur? Met houten maatwerk meubels haalt u altijd een origineel design in huis. Hout is één van de materialen die makkelijk te bewerken zijn. Dit stelt ons in staat om meubels zelf te ontwerpen. Heeft u een ontwerp in gedachte? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee. Onze ervaren timmerman tekent dan het één en ander voor u uit terwijl uw budget niet wordt overschreden. Het maatwerk wordt in onze eigen werkplaats vakkundig uitgevoerd. Zo kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Als gepassioneerde meubelmaker streeft Brinkman Betimmeringen naar een hoge kwaliteit en duurzaamheid. U bent verzekerd van een uitstekend advies en een goed eindresultaat. Of het nu gaat om kastenwanden, maatwerk keukens, meubels, kozijnen, deuren of ramen. Als het met hout is te maken, realiseren wij het graag voor u. Geen wens is te gek, geen opdracht te moeilijk.

Omdat interieurbouw een belangrijk specialisme is, beschikken wij tot een groot aantal verschillende soorten materialen en kleuren. Wij laten u graag de verschillen zien en voelen en helpen u bij het maken van een keuze. Bij meubelmaker Brinkman Betimmeringen garanderen wij maatwerk van topkwaliteit.
Meer weten? Neem gerust contact met ons op of rijd langs bij onze werkplaats in Dordrecht.

Contactgegevens

Telefoon: 0621262763
Email: info@brinkmanbetimmeringen.nl

Bedrijfsgegevens

Adres: Meidoornlaan 23, 3319 HP Dordrecht
KvK: 
BTW: 

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
 8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
chevron-down