Services

Nieuwbouw, onderhoud en renovatie

Brinkman Betimmeringen is niet alleen uw houtbewerkingspecialist binnenshuis, maar kan ook al uw projecten buitenshuis met veel vakkundigheid realiseren.

Denk daarbij aan het maken van een schitterende veranda, het plaatsen van een nieuwe voordeur, onderhoud aan kozijnen of het vervangen van boeiboorden. Alles in en om het huis kunnen wij bouwen, onderhouden en renoveren. Niets is onmogelijk en het eindresultaat altijd even verbluffend.

Leg uw project aan ons voor en wij zullen u een passende oplossing voorleggen, zodat ook de buitenkant van uw paleis weer decennia lang goed in het hout zit.

Meubelmaker en Interieurdesign

Brinkman Betimmeringen is uw adres voor woningverbetering en oplossingen op maat. De juiste kast bespaart u veel ruimte, de juiste meubels creƫren juist veel ruimte. U geeft aan wat de uitdaging is en wij verzorgen een passende oplossing tegen een zeer scherp tarief.

Of het nu gaat om kastenwanden, maatwerk keukens, meubels, kozijnen, deuren of ramen. Als het met hout is te maken, realiseren wij het graag voor u. Geen wens is te gek, geen opdracht te moeilijk.

Brinkman Scheepsbetimmering

Verbouwing van stuurhut tot kombuis.

Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van scheepsbetimmering mag Brinkman Betimmeringen zich met recht een specialist noemen op dit gebied.

Op uw schip is inrichting van essentieel belang en de uitdaging is dan ook om zo creatief mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte, zonder comfort en uitstraling uit het oog te verliezen.

De behaalde resultaten in het verleden bieden in deze zeker wel garantie voor de toekomst, want als specialist nemen wij alleen genoegen met perfectie en niets minder.

Brinkman Betimmeringen denkt graag met u mee, om het interieur van uw schip optimaal te benutten en in te delen. Door het gebruik van duurzame materialen, rest u dan alleen nog de taak vele jaren te genieten aan boord van uw schip.

Contactgegevens

Telefoon: 0621262763
Email: info@brinkmanbetimmeringen.nl

Bedrijfsgegevens

Adres: Meidoornlaan 23, 3319 HP Dordrecht
KvK: 
BTW: 

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
 8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
chevron-down