Wandmeubels op maat

WANDMEUBELS

Maak van uw kale muur een indrukwekkend plaatje met een unieke op maat gemaakte wandmeubel, boekenkast, cinewall of kledingkast. Graag kijken wij samen met u naar uw gebruikswensen en de stijl van uw bestaande interieur, zodat we precies het juiste wandmeubel op maat kunnen maken.

Voor elke ruimte

Slaapkamer, walk-in closet, keuken, woonkamer of zolder? Brinkman Betimmeringen maakt voor elke kamer een wandmeubel op maat. 

Of het nu landelijk, industrieel of modern is; met spiegel, open vakken, lades of deuren is; wij beschikken over veel verschillende soorten materialen en elementen om volledig aan uw wensen te voldoen. Zo maken wij ook functionele wandmeubels die perfect passen in de beschikbare ruimte. 

Mooie en handige oplossingen voor onder schuine daken op zolder of zelfs in de trapkast.
Op zoek naar een strak en stevig tv-wandmeubel?

uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen

Of wilt u uw televisie in een mooi vormgegeven bioscoopwand met sfeerhaard of extra opbergruimte verwerken? Dat kunnen wij voor u regelen! Het voordeel van wandmeubels is dat deze volledig tot op de millimeter te maken zijn. 

Exclusief voor u ontworpen en met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats in Dordrecht.

De kosten voor het laten maken van een wandmeubel op maat hangen af van de grote van het meubel en het soort materiaal. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Contactgegevens

Telefoon: 0621262763
Email: info@brinkmanbetimmeringen.nl

Bedrijfsgegevens

Adres: Meidoornlaan 23, 3319 HP Dordrecht
KvK: 
BTW: 

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
 8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
chevron-down